Werken bij Woonfoyers Nederland

Werken bij Woonfoyers Nederland

Lees meer

Werken met passie


De begeleiding binnen Woonfoyers Nederland wordt gegeven door gediplomeerde woonbegeleiders

Begeleiding door gediplomeerde woonbegeleiders


Deze begeleiders, met een MBO- of HBO-opleiding, zorgen, naast begeleiding, ook voor het bijhouden van het elektronisch dossier van de bewoner en onderhouden het contact, indien gewenst met ouders/verzorgers en met verschillende betrokken instanties.

De bewoners kunnen 7 dagen in de week en 24 uur per dag een beroep doen op begeleiding. Deze kan bestaan uit hoe een financiële administratie op te zetten, steun bij de organisatie van het huishouden, boodschappen halen, stimuleren van contacten in de buurt of het verstrekken van hulp hoe werk of een zinvolle dagbesteding te vinden.

Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers, maar het allerbelangrijkste is passie voor de jongere en passie voor het vak.

Erkend leerbedrijf

Woonfoyers Nederland is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij een student een werk-leerplek kunnen bieden die aansluit bij zijn of haar opleiding. Uiteraard ondersteunen wij die werk-leerplek met de benodigde faciliteiten en een praktijkbegeleider. Heb je interesse in een stage bij Woonfoyers Nederland, neem dan contact met ons op.

Vacatures bij Woonfoyers Nederland

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Woonfoyers Nederland, mail dan je motivatie en je cv naar info@woonfoyersnederland.nl

Woonfoyers Nederland

Werkt echt anders

Neem contact met ons op